WMO architect actief in Zuid Nederland!

Sinds 2023 is FDarchitecten onderdeel van WMO architect. Voor WMO woning aanpassingen kunt u in Zuid Nederland terecht bij FDarchitecten.

WMOarchitect bestaat uit een team van architecten verdeeld over een groot deel van Nederland. De kennis en ervaring die zij opdoen, worden gedeeld waardoor zij elkaar versterken bij hun werk. Wat hen bindt is het besef wat aanpassingen kunnen betekenen voor iemand. Welke onafhankelijkheid teruggewonnen kan worden met de juiste slimme oplossingen. In het netwerk van WMOarchitect zitten ook een ergotherapeut en een bouwkosten-deskundige. Hierdoor kan snel en efficiënt gewerkt worden.

WMO architect, specialisten in woningaanpassing

100% functionaliteit, daar gaat het om bij woningaanpassingen voor iemand met een beperking. Simpele, kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken en kunnen al zelfstandigheid terug geven. Een aangepaste woning hoeft er niet uit te zien als een ziekenhuis. Een geslaagde woningaanpassing zal aansluiten bij de persoonlijke voorkeur van de bewoner. In huis voel je jezelf thuis, ook al heb je functionele aanpassingen nodig.

Meer weten?  Bel 0135159331 of mail ons info@fdarchitecten.nl voor een afspraak en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden voor uw pand!