Op zoek naar een duurzaam, circulair architect Etten-Leur?

Maak een gratis afspraak!
Ontvang de gratis ontwerpgids!

FDarchitecten is een duurzame circulair architect actief in Etten-Leur. Wij zijn gespecialiseerd in circulair, biobased en natuurinclusief bouwen. Heeft u vragen over het (ver) bouwen van uw bedrijfspand of woning? Wij helpen u graag op weg.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken wij als circulair architect aan diverse projecten.  We helpen verschillende type klanten met nieuwbouw, verbouw, verduurzaming, uitbreiding en renovatie.  Zo hebben wij verschillende projecten ontworpen als architect in Etten-Leur. Denk hierbij aan bedrijfspanden, kantoren, winkels, villa`s en woningen.

5 voordelen van een circulaire architect in Etten-Leur

  1. deskundig circulair en biobased advies.
  2. een ervaren architect realiseert jouw ontwerp op maat.
  3. creatieve, innovatieve en out-of-the-box ontwerpen.
  4. kennis van de locatie en lokale regelgeving.
  5. netwerk van betrouwbare circulaire en biobased leveranciers uit de buurt

Keurmerken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Yvonne Schröder-Franken
Yvonne Schröder-Franken
2024-03-06
FD Architecten is een zeer professioneel gesprekspartner gebleken. Veel kennis van zaken, waardoor voor ons de mogelijkheden en keuzes helder werden. Tevens veel oog voor duurzaamheid. FD Architecten heeft ons geinspireerd, geholpen en ontzorgd.
Anita in 't Groen
Anita in 't Groen
2023-11-03
We hebben goed kunnen overleggen met Ralph Dansen over onze plannen om woonruimte te bouwen. Ralph heeft contact met de gemeente en ons adviesbureau gehad om te informeren naar mogelijkheden. FD Architecten heeft naar mogelijkheden gezocht en aanvragen ingediend. Het aanvragen van een premantelzorgwoning bleek ook (nog) niet mogelijk maar met de toezegging dat ze contact met ons opnemen als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de regelgeving denken we dat er nu alles aan gedaan is en er wellicht met de tijd toch een ontwerp van FD Architecten wordt ingediend.
John Knipscheer
John Knipscheer
2023-05-12
De opdracht was duidelijk, ontzorgen in het hele proces richting de gemeente. Geregeld hebben wij een update vanuit jullie ontvangen en wij wisten precies wat de volgende stap was. De toestemming is binnen en daarmee is de opdracht volbracht. Enorm fijn hoe jullie dit voor ons hebben opgepakt.
Joost de Zeeuw
Joost de Zeeuw
2022-12-11
Zeer deskundig advies vanuit FD Architecten voor totaal renovatie en verduurzaming van ons vrijstaande huis uit 1975. Upgrade naar anno nu met gebruik van natuurlijke materialen passend bij de omgeving waar het huis in staat.
Agnieszka Adamczewska
Agnieszka Adamczewska
2022-10-13
mooi
Jonathan Nagel
Jonathan Nagel
2022-09-07
Een mooi ontwerp. Vergunningen goed geregeld. Zeer tevreden. 🙂
Anja van Helvoirt
Anja van Helvoirt
2022-09-07
Erg fijne samenwerking, altijd hele snelle reactie en kundig architectenbureau
Felipe Munoz
Felipe Munoz
2022-02-11
Bedankt Ralph voor het fijne ontwerp. Het wordt een mooie en duurzame nieuwbouw!
Ralph Thomassen
Ralph Thomassen
2022-02-04
We hebben FD Architecten ingeschakeld voor het ontwerp en vergunningstraject van onze woning en garage. We zijn erg blij met het kundige advies inzake het best te volgen traject, heldere offerte en het visueel maken van alle mogelijkheden.

Bekijk op de onderstaande projectenpagina`s een greep uit de ontwerpen van onze architecten voor circulaire huizen en bedrijven uit de omgeving van Etten-Leur

Bedrijven
bedrijfspand architect Eindhoven
Particulier
woning architect Eindhoven

FD architecten het duurzame architectenbureau in Etten-Leur en omstreken.

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect vanwege onze de duurzame maar no-nonsense insteek. De door ons ontworpen bedrijfsgebouwen en woningen worden gerealiseerd binnen budget.

Circulair architect Etten-Leur

Het team is gespecialiseerd in circulaire en duurzame bedrijfspanden en woningen. We helpen u gedurende het gehele proces. Van schets ontwerp tot en met de technische uitwerking begeleiden wij u. Onze projecten werken wij als architect uit in drie dimensionale modellen. Deze delen we via een online link met u. Voor een bouwvergunning verzorgen wij  kwalitatief hoogwaardige tekeningen.