Duurzame, circulaire architect in de buurt van Tilburg.

Op zoek naar een duurzame architect in de buurt van Tilburg?  FD architecten is gespecialiseerd in circulair, biobased en natuurinclusief bouwen. Of u zit met vragen over verbouwen van uw bedrijfspand of woning, een energielabel nodigt heeft voor uw kantoor of compleet wil gaan nieuw bouwen.

FD architecten in Tilburg en omstreken

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect om de duurzame maar no nonsense insteek waarmee binnen budget passende bedrijfs- en of woongebouwen worden gerealiseerd. Het team is gespecialiseerd op verschillende bedrijfspanden en biedt verscheidene diensten aan. We ontzorgen u gedurende het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen.

Uw plan vrijblijvend bespreken? mail ons

Liever bellen? Dat kan ook op  0135159331

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken wij als architect aan diverse projecten voor verschillende type klanten. Zo hebben wij verschillende nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en restyling van bedrijfspanden, kantoren, winkels, woningen etc. mogen ontwerpen in de stad Tilburg. Een voorbeeld van zo een project is het kantoor van ISAH op Tradepark T58 in Tilburg-Zuid.

architect tilburg kantoor FDarchitecten

Ook op Loven, Loven-Noord Kraaiven, Vossenberg, Vossenberg-West en Kanaalzone hebben wij vragen van onze opdrachtgevers omgezet naar gebouwde oplossingen.

Ook in de omgeving van Tilburg hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen, zoals bijvoorbeeld in Waalwijk, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen, Haaren, Kaatsheuvel, Dongen en Loon op Zand, . Verschillende soorten restaurants, productiehallen, winkels, kantoren, showrooms en zelfs een zwembad zijn door onze architecten geheel ontworpen.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Tilburg.

Onze diensten: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Naast architectuur, bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Duurzame architect voor Tilburg en omgeving

FD architecten helpt u graag om het perfecte bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Oosterhout en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen kantoor of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135159331, info@fdarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in De Moer.