Duurzaam, circulair architectenbureau in de buurt van Tilburg

Op zoek naar een duurzaam architectenbureau in de buurt van Tilburg?  FDarchitecten is gespecialiseerd in bedrijfspanden. Of u zit met vragen over het verbouwen van uw bedrijfspand, een energielabel nodigt heeft voor uw kantoor of compleet wil gaan nieuw bouwen.

FDarchitecten in Tilburg en omstreken

FDarchitecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen het architectenbureau om haar duurzame maar no nonsense insteek waarmee binnen budget passende bedrijfspanden worden gerealiseerd. Het team is gespecialiseerd op verschillende bedrijfspanden en biedt verscheidene diensten aan. We ontzorgen u gedurende het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen.

Uw plan vrijblijvend bespreken?

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken onze architecten aan diverse projecten voor verschillende type klanten. Zo hebben wij verschillende nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en restyling van bedrijfspanden, kantoren, winkels etc. mogen ontwerpen in de stad Tilburg. Een voorbeeld van zo een project is het kantoor van ISAH op Tradepark T58 in Tilburg-Zuid.

Ook op Loven, Loven-Noord Kraaiven, Vossenberg, Vossenberg-West en Kanaalzone hebben wij vragen van onze opdrachtgevers omgezet naar gebouwde oplossingen.

Ook in de omgeving van Tilburg hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen, zoals bijvoorbeeld in Waalwijk, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen, Haaren, Kaatsheuvel, Dongen en Loon op Zand, . Verschillende soorten restaurants, productiehallen, winkels, kantoren, showrooms en zelfs een zwembad zijn door onze architecten geheel ontworpen.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Tilburg.

Onze diensten: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Naast architectuur, bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Architectenbureau Tilburg en omgeving

FDarchitecten helpt u graag om het perfecte bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen kantoor of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135159331 of kom langs bij ons op kantoor in De Moer.