Zoekt u een villa architect, voor uw moderne villa vrijstaande woning of bungalow?

ontvang de gratis ontwerpgids

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het maken van moderne, duurzame villa’s op maat en naar wens van de eigenaar. Van landelijk tot modern en van houtskelet tot Feng Shui.

Als u meer informatie wilt over een specifiek project of benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hieronder een selectie van onze actuele villa projecten.

Een villa architect, wat maakt ons uniek?

Veel architecten hebben een eigen signatuur. Een eigen signatuur of stijl beperkt wat ons betreft de ontwerpvrijheid. Alsof er overal een soort stempel op moet, zodat je weet dat het een “vul hier de naam van de architect in” gebouw is. Is een gereedschappen kist dan niet beter? Dat is de manier waarop wij als architecten ontwerpen, wij maken gebruik van de tools en oplossingen die passen bij de opdrachtgever en plek om te komen tot een uniek ontwerp.

De stijl passen we aan op de smaak en wensen van de opdrachtgevers.  Meer weten wat wij als villa architect doen?

Maak hier een afspraak!
Liever bellen?

Keurmerken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen en waarom ze voor ons kozen.

Yvonne Schröder-Franken
Yvonne Schröder-Franken
2024-03-06
FD Architecten is een zeer professioneel gesprekspartner gebleken. Veel kennis van zaken, waardoor voor ons de mogelijkheden en keuzes helder werden. Tevens veel oog voor duurzaamheid. FD Architecten heeft ons geinspireerd, geholpen en ontzorgd.
Anita in 't Groen
Anita in 't Groen
2023-11-03
We hebben goed kunnen overleggen met Ralph Dansen over onze plannen om woonruimte te bouwen. Ralph heeft contact met de gemeente en ons adviesbureau gehad om te informeren naar mogelijkheden. FD Architecten heeft naar mogelijkheden gezocht en aanvragen ingediend. Het aanvragen van een premantelzorgwoning bleek ook (nog) niet mogelijk maar met de toezegging dat ze contact met ons opnemen als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de regelgeving denken we dat er nu alles aan gedaan is en er wellicht met de tijd toch een ontwerp van FD Architecten wordt ingediend.
John Knipscheer
John Knipscheer
2023-05-12
De opdracht was duidelijk, ontzorgen in het hele proces richting de gemeente. Geregeld hebben wij een update vanuit jullie ontvangen en wij wisten precies wat de volgende stap was. De toestemming is binnen en daarmee is de opdracht volbracht. Enorm fijn hoe jullie dit voor ons hebben opgepakt.
Joost de Zeeuw
Joost de Zeeuw
2022-12-11
Zeer deskundig advies vanuit FD Architecten voor totaal renovatie en verduurzaming van ons vrijstaande huis uit 1975. Upgrade naar anno nu met gebruik van natuurlijke materialen passend bij de omgeving waar het huis in staat.
Agnieszka Adamczewska
Agnieszka Adamczewska
2022-10-13
mooi
Jonathan Nagel
Jonathan Nagel
2022-09-07
Een mooi ontwerp. Vergunningen goed geregeld. Zeer tevreden. 🙂
Anja van Helvoirt
Anja van Helvoirt
2022-09-07
Erg fijne samenwerking, altijd hele snelle reactie en kundig architectenbureau
Felipe Munoz
Felipe Munoz
2022-02-11
Bedankt Ralph voor het fijne ontwerp. Het wordt een mooie en duurzame nieuwbouw!
Ralph Thomassen
Ralph Thomassen
2022-02-04
We hebben FD Architecten ingeschakeld voor het ontwerp en vergunningstraject van onze woning en garage. We zijn erg blij met het kundige advies inzake het best te volgen traject, heldere offerte en het visueel maken van alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe wij als villa architect uw droom ontwerpen?

Bij ons als villa architect staat uw droomvilla centraal. We beginnen met een kennismakingsgesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens analyseren we de locatie en omgeving om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de omgeving.

Ons team zal een ontwerpvoorstel maken met 3D visualisaties en plattegronden, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw luxe villa eruit zal zien. Na het voorstel volgt een feedbackronde, waarin eventuele aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.

Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd, zullen wij aan de slag gaan met het maken van technische tekeningen en het selecteren van materialen. Gedurende de bouw zullen wij u begeleiden en ervoor zorgen dat uw luxe villa wordt opgeleverd zoals u dat voor ogen heeft. Met onze expertise en ervaring als architect villa, kunt u erop vertrouwen dat uw droomvilla werkelijkheid wordt.

Overige projecten