Duurzame, circulaire architect Oosterhout.

Op zoek naar een duurzame architect in de buurt van Oosterhout?  FD architecten is gespecialiseerd in circulair, biobased en natuurinclusief bouwen. Heeft u vragen over het verbouwen van uw bedrijfspand of woning? Of heeft u een energielabel nodig? Wilt u compleet gaan nieuw bouwen, maak dan een afspraak. Wij helpen u graag op weg.

FD architecten in Oosterhout en omstreken

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect vanwege onze de duurzame maar no-nonsense insteek. De door ons ontworpen bedrijfs- en of woongebouwen worden gerealiseerd binnen budget. Het team is gespecialiseerd in bedrijfspanden en biedt verscheidene diensten aan. We ontzorgen u gedurende het gehele proces. Van ontwikkeling via een voorlopig ontwerp tot en met de technische uitwerking begeleiden wij u. Onze projecten werken wij als architect uit in 3d modellen die we delen via een online link met u. Voor een bouwvergunning verzorgen wij  kwalitatief hoogwaardige tekeningen.

Uw plan vrijblijvend bespreken? mail ons.

Liever bellen? Dat kan ook op  0135159331

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken wij als architect aan diverse projecten.  We helpen verschillende type klanten met nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en restyling.  Zo hebben wij verschillende projecten ontworpen in Oosterhout. Denk hierbij aan bedrijfspanden, kantoren, winkels, villa`s en woningen.

Een voorbeeld van een project is het kantoor van ISAH op Tradepark T58.

architect tilburg kantoor FDarchitecten

Ook op de bedrijventerreinen hebben wij onze opdrachtgevers geholpen om hun perfecte bedrijfspand te realiseren.

In de omgeving van Oosterhout hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen. Bijvoorbeeld in Waalwijk, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen, Haaren, Kaatsheuvel, Dongen en Loon op Zand. Verschillende soorten restaurants, productiehallen, winkels, kantoren, showrooms en zelfs een zwembad zijn door onze architecten geheel ontworpen.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen. Deze zijn gemaakt voor particulieren en bedrijven uit de omgeving van Oosterhout.

Onze diensten: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Naast architectuur, bouwkundig advies en technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij als architect gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzame architect voor Oosterhout en omgeving

FD architecten helpt u graag om het perfecte bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Oosterhout en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen kantoor of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse heeft in een of meer van onze diensten. U kunt ons bereiken via: 0135159331, info@fdarchitecten.nl

Langs komen bij ons op kantoor in De Moer kan natuurlijk ook altijd. Maak wel van tevoren een afspraak.

Maak hier een afspraak!
Liever bellen?