Duurzame, circulaire architect Waalwijk

Op zoek naar een duurzame architect in de buurt van Waalwijk? FD architecten is gespecialiseerd in circulair, biobased en natuurinclusief bouwen. Heeft u vragen over het verbouwen of bouwen van uw bedrijfspand of woning? Of heeft u een energielabel nodig? Wilt u compleet gaan nieuw bouwen, maak dan een afspraak. Wij helpen u graag op weg.

FDarchitecten in Waalwijk en omstreken

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau. Het professionele team bestaat uit architecten, bouwkundigen en modelleurs. Opdrachtgevers waarderen ons als architect vanwege de duurzame no-nonsense insteek. De door ons ontworpen gebouwen worden gerealiseerd binnen budget. Het team is gespecialiseerd in bedrijfspanden en woningen. We helpen u gedurende het gehele proces. Van schets ontwerp tot en met de technische uitwerking begeleiden wij u. Onze projecten werken wij als architect uit in drie dimensionale modellen. Deze delen we via een online link met u. Voor een bouwvergunning verzorgen wij  kwalitatief hoogwaardige tekeningen.

Uw plan vrijblijvend bespreken?

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken onze architecten aan diverse projecten voor particulieren en bedrijven. Zo hebben wij verschillende projecten mogen ontwerpen in Waalwijk. Denk daar bij aan nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en restyling. Met bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen hebben wij als architect ervaring mee. Een voorbeeld van zo een project is het bedrijfspand van van den Hoven Jachtbouw op de Maasover in Waspik.

architect bedrijfspand Waalwijk

architect bedrijfspand Waalwijk

Ook in het Centrum en op de bedrijventerreinen Haven, Haven 7  en Zanddonk van Waalwijk werken wij. De vragen van onze opdrachtgevers hebben wij omgezet naar passende gebouwde oplossingen.

Voor de nieuwbouw van villa`s en woningen worden wij door onze opdrachtgevers gevraagd. Zo hebben we het ontwerp gemaakt voor deze villa in Drunen.

architect villa Drunen

In de omgeving van Waalwijk hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen. Bijvoorbeeld in Tilburg, Sprang Capelle, Drunen, Heusden, Vlijmen, Waspik, Kaatsheuvel, Dongen en Loon op Zand. Verschillende soorten gebouwen zoals restaurants, productiehallen, winkels, kantoren, showrooms en zelfs een zwembad zijn door onze architecten geheel ontworpen.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen voor huizen en panden uit de omgeving van Waalwijk.

Onze werkzaamheden: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Als architect zijn wij gespecialiseerd in architectuur, bouwkundig advies en technisch ontwerp voor nieuwbouw projecten en verbouwing. Bent u op zoek naar begeleiding bij aanbestedingen of bouwmanagement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Architectenbureau Waalwijk en omgeving

FDarchitecten helpt u graag om het perfecte bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen woning of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in onze diensten. U kunt ons bereiken via: 0135159331 . Langs komen bij ons op kantoor in De Moer kan natuurlijk ook. Maak een een afspraak met een architect!

Maak hier een afspraak!
Bel ons!
Yvonne Schröder-Franken
Yvonne Schröder-Franken
2024-03-06
FD Architecten is een zeer professioneel gesprekspartner gebleken. Veel kennis van zaken, waardoor voor ons de mogelijkheden en keuzes helder werden. Tevens veel oog voor duurzaamheid. FD Architecten heeft ons geinspireerd, geholpen en ontzorgd.
Anita in 't Groen
Anita in 't Groen
2023-11-03
We hebben goed kunnen overleggen met Ralph Dansen over onze plannen om woonruimte te bouwen. Ralph heeft contact met de gemeente en ons adviesbureau gehad om te informeren naar mogelijkheden. FD Architecten heeft naar mogelijkheden gezocht en aanvragen ingediend. Het aanvragen van een premantelzorgwoning bleek ook (nog) niet mogelijk maar met de toezegging dat ze contact met ons opnemen als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de regelgeving denken we dat er nu alles aan gedaan is en er wellicht met de tijd toch een ontwerp van FD Architecten wordt ingediend.
John Knipscheer
John Knipscheer
2023-05-12
De opdracht was duidelijk, ontzorgen in het hele proces richting de gemeente. Geregeld hebben wij een update vanuit jullie ontvangen en wij wisten precies wat de volgende stap was. De toestemming is binnen en daarmee is de opdracht volbracht. Enorm fijn hoe jullie dit voor ons hebben opgepakt.
Joost de Zeeuw
Joost de Zeeuw
2022-12-11
Zeer deskundig advies vanuit FD Architecten voor totaal renovatie en verduurzaming van ons vrijstaande huis uit 1975. Upgrade naar anno nu met gebruik van natuurlijke materialen passend bij de omgeving waar het huis in staat.
Agnieszka Adamczewska
Agnieszka Adamczewska
2022-10-13
mooi
Jonathan Nagel
Jonathan Nagel
2022-09-07
Een mooi ontwerp. Vergunningen goed geregeld. Zeer tevreden. 🙂
Anja van Helvoirt
Anja van Helvoirt
2022-09-07
Erg fijne samenwerking, altijd hele snelle reactie en kundig architectenbureau
Felipe Munoz
Felipe Munoz
2022-02-11
Bedankt Ralph voor het fijne ontwerp. Het wordt een mooie en duurzame nieuwbouw!
Ralph Thomassen
Ralph Thomassen
2022-02-04
We hebben FD Architecten ingeschakeld voor het ontwerp en vergunningstraject van onze woning en garage. We zijn erg blij met het kundige advies inzake het best te volgen traject, heldere offerte en het visueel maken van alle mogelijkheden.