Project Description

Feng shui architect schuurwoning te Meeuwen

Feng shui architect schuurwoning

Op deze prachtige locatie aan de dijk is een simpele schuurwoning gebouwd. Dit was mogelijk binnen de bestaande kaders van het bestemmingsplan. Met de afmetingen van een schuur is een woning gebouwd van een laag. Hierbij is het ontwerp gemaakt conform de uitgangspunten van de oosterse levensfilosofie Feng shui. FDarchitecten heeft als Feng shui architect het ontwerp gemaakt voor deze schuurwoning. Inclusief een controle en goedkeuring door een Feng shui meester. Deze  3000 jaar oude filosofie houdt zich met levensenergie in je woonomgeving. Hoe minder blokkades, hoe positiever de stroom van levensenergie (Chi) in je huis en hoe beter jij je voelt. Daglicht en uitzicht zijn een belangrijk onderdeel hierin. Het weidse uitzicht over de polder is door de compleet glazen gevel onderdeel van de woning. Naar de dijk/weg sluit de woning zich zoveel mogelijk af. De beukenhagen helpen hierbij.

De wilgen zorgen voor zonwering in de zomer en laten de zon door in de winter. Met de donker baksteen is aangesloten bij de zwart houten gevelbekleding van andere schuren. Zo heeft het wel de kleur maar niet helemaal de uitstraling van een schuur, en echte schuurwoning dus.

Het balkon over de volledige breedte van de woning is tevens de buitenruimte en steekt boven de sloot over. De dakbedekking is uitgevoerd in golfplaten om aan te sluiten bij de schuren in de straat.  Zo wordt het ook een echte schuurwoning. De goot is weggelaten zodat het water direct in de grond kan zakken voordat het naar de sloot stroomt.

Meer weten over Feng shui architect en Feng shui ontwerpen en bouwen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons op 0135159331 of info@fdarchitecten.nl

Feng shui architect

Elke villa die wij onder architectuur ontwerpen is maatwerk. We besteden veel aandacht aan het luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant, zodat we deze kunnen vertalen naar een ontwerp dat volledig aansluit bij hun levensstijl en persoonlijkheid. Of het nu gaat om strakke lijnen en moderne elementen, of juist om klassieke elegantie; ons team van ervaren architecten zorgt ervoor dat de schuurwoning of villa perfect past in haar omgeving en tegelijkertijd een statement maakt.

Een belangrijk aspect van feng shui is het verbeteren van de energiestroom. Door obstakels te vermijden en een vloeiende indeling te creëren, kunnen we ervoor zorgen dat chi vrij door uw villa of schuurwoning kan bewegen. Dit bevordert niet alleen de lucht- en energiekwaliteit, maar kan ook bijdragen aan een gevoel van rust en welzijn. Naast het optimaliseren van de energiestroom, maakt feng shui gebruik van symboliek om positieve krachten aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van natuurlijke elementen zoals water of planten om vitaliteit en groei te symboliseren.  Feng shui kan ook van invloed zijn op specifieke ruimtes. Bijvoorbeeld de slaapkamer, waar een goede feng shui bijdraagt aan de nachtrust en ontspanning.  Bij FDarchitecten hebben we de expertise om feng shui principes toe te passen op uw project, rekening houdend met uw wensen en behoeften. Onze architecten werken nauw samen met feng shui experts om ervoor te zorgen dat uw villa niet alleen esthetisch prachtig is, maar ook energetisch in balans.

Laat FDarchitecten u helpen bij het ontwerpen van een unieke schuurwoning onder architectuur met de kracht van feng shui. Creëer een thuis dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook positieve energie en welzijn voor u en uw gezin bevordert.

Meer weten?

Maak hier een afspraak!
Liever bellen?