Het hoe en waarom van een architect als integraal ontwerpmanager.

Maak een gratis afspraak!
Ontvang de gratis ontwerpgids!

Een integrale ontwerpmanager is verantwoordelijk voor het coördineren en sturen van het gehele ontwerpproces. De integrale ontwerpmanager zorgt ervoor dat alle disciplines binnen het ontwerpteam goed samenwerken en elkaar versterken. Een integrale ontwerpmanager heeft een brede kennis van verschillende vakgebieden zoals architectuur, bouwkunde, installatietechniek en constructie. De integrale ontwerpmanager is vaak ook betrokken bij het opstellen van programma’s van eisen en het beoordelen van ontwerpen op haalbaarheid en kwaliteit.

5 voordelen van een architect als integrale ontwerpmanager

  1. geïntegreerd ontwerp.
  2. een optimale samenwerking tussen de benodigde ingenieurs en adviseurs.
  3. innovatief proces.
  4. goed georganiseerde samenwerking.
  5. netwerk van betrouwbare specialisten.

Keurmerken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Bekijk op de onderstaande projectenpagina`s een greep uit de ontwerpen van onze architecten voor circulaire huizen en bedrijven uit de omgeving van Eindhoven

Bedrijven
bedrijfspand architect Eindhoven
Particulier
woning architect Eindhoven

FD architecten het duurzame architectenbureau in Eindhoven en omstreken.

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect vanwege onze de duurzame maar no-nonsense insteek. De door ons ontworpen bedrijfsgebouwen en woningen worden gerealiseerd binnen budget.

circulair architect Eindhoven

Het team is gespecialiseerd in circulaire en duurzame bedrijfspanden en woningen. We helpen u gedurende het gehele proces. Van schets ontwerp tot en met de technische uitwerking begeleiden wij u. Onze projecten werken wij als architect uit in drie dimensionale modellen. Deze delen we via een online link met u. Voor een bouwvergunning verzorgen wij  kwalitatief hoogwaardige tekeningen.