Het hoe en waarom van een architect als integraal ontwerpmanager.

Maak een gratis afspraak!
Ontvang de gratis ontwerpgids!

Een integrale ontwerpmanager is verantwoordelijk voor het coördineren en sturen van het gehele ontwerpproces. De integrale ontwerpmanager zorgt ervoor dat alle disciplines binnen het ontwerpteam goed samenwerken en elkaar versterken. Een integrale ontwerpmanager heeft een brede kennis van verschillende vakgebieden zoals architectuur, bouwkunde, installatietechniek en constructie. De integrale ontwerpmanager is vaak ook betrokken bij het opstellen van programma’s van eisen en het beoordelen van ontwerpen op haalbaarheid en kwaliteit.

5 voordelen van een architect als integrale ontwerpmanager

  1. geïntegreerd ontwerp.
  2. een optimale samenwerking tussen de benodigde ingenieurs en adviseurs.
  3. innovatief proces.
  4. goed georganiseerde samenwerking.
  5. netwerk van betrouwbare specialisten.

Keurmerken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Yvonne Schröder-Franken
Yvonne Schröder-Franken
2024-03-06
FD Architecten is een zeer professioneel gesprekspartner gebleken. Veel kennis van zaken, waardoor voor ons de mogelijkheden en keuzes helder werden. Tevens veel oog voor duurzaamheid. FD Architecten heeft ons geinspireerd, geholpen en ontzorgd.
Anita in 't Groen
Anita in 't Groen
2023-11-03
We hebben goed kunnen overleggen met Ralph Dansen over onze plannen om woonruimte te bouwen. Ralph heeft contact met de gemeente en ons adviesbureau gehad om te informeren naar mogelijkheden. FD Architecten heeft naar mogelijkheden gezocht en aanvragen ingediend. Het aanvragen van een premantelzorgwoning bleek ook (nog) niet mogelijk maar met de toezegging dat ze contact met ons opnemen als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de regelgeving denken we dat er nu alles aan gedaan is en er wellicht met de tijd toch een ontwerp van FD Architecten wordt ingediend.
John Knipscheer
John Knipscheer
2023-05-12
De opdracht was duidelijk, ontzorgen in het hele proces richting de gemeente. Geregeld hebben wij een update vanuit jullie ontvangen en wij wisten precies wat de volgende stap was. De toestemming is binnen en daarmee is de opdracht volbracht. Enorm fijn hoe jullie dit voor ons hebben opgepakt.
Joost de Zeeuw
Joost de Zeeuw
2022-12-11
Zeer deskundig advies vanuit FD Architecten voor totaal renovatie en verduurzaming van ons vrijstaande huis uit 1975. Upgrade naar anno nu met gebruik van natuurlijke materialen passend bij de omgeving waar het huis in staat.
Agnieszka Adamczewska
Agnieszka Adamczewska
2022-10-13
mooi
Jonathan Nagel
Jonathan Nagel
2022-09-07
Een mooi ontwerp. Vergunningen goed geregeld. Zeer tevreden. 🙂
Anja van Helvoirt
Anja van Helvoirt
2022-09-07
Erg fijne samenwerking, altijd hele snelle reactie en kundig architectenbureau
Felipe Munoz
Felipe Munoz
2022-02-11
Bedankt Ralph voor het fijne ontwerp. Het wordt een mooie en duurzame nieuwbouw!
Ralph Thomassen
Ralph Thomassen
2022-02-04
We hebben FD Architecten ingeschakeld voor het ontwerp en vergunningstraject van onze woning en garage. We zijn erg blij met het kundige advies inzake het best te volgen traject, heldere offerte en het visueel maken van alle mogelijkheden.

Bekijk op de onderstaande projectenpagina`s een greep uit de ontwerpen van onze architecten voor circulaire huizen en bedrijven uit de omgeving van Eindhoven

Bedrijven
bedrijfspand architect Eindhoven
Particulier
woning architect Eindhoven

FD architecten het duurzame architectenbureau in Eindhoven en omstreken.

FD architecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect vanwege onze de duurzame maar no-nonsense insteek. De door ons ontworpen bedrijfsgebouwen en woningen worden gerealiseerd binnen budget.

circulair architect Eindhoven

Het team is gespecialiseerd in circulaire en duurzame bedrijfspanden en woningen. We helpen u gedurende het gehele proces. Van schets ontwerp tot en met de technische uitwerking begeleiden wij u. Onze projecten werken wij als architect uit in drie dimensionale modellen. Deze delen we via een online link met u. Voor een bouwvergunning verzorgen wij  kwalitatief hoogwaardige tekeningen.