Volhoudbaar, circulair en biobased ontwerpen met een duurzame architect.

Op zoek naar een architect met jarenlange ervaring in houtbouw?  FDarchitecten heeft al vele projecten circulair gerealiseerd in hout en biobased isolatie. Of u nu wil gaan bouwen met houtskelet, CLT (Cross Laminated Timber) Kruislaagsgelijmd hout, logbouw, strobouw, TEK of SIPS (Structural Isolated Panel System) wij kunnen u projecten laten zien waar wij met de methode hebben gewerkt.

FDarchitecten met duurzaamheid in het DNA

FDarchitecten is een ervaren, integraal werkend architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers waarderen ons als architect om onze circulaire no nonsense insteek waarmee binnen budget passende renovaties of nieuwbouw worden gerealiseerd. Het team is gespecialiseerd in energieneutraal, biobased en volhoudbaar ontwerpen en biedt verscheidene diensten aan. We ontzorgen u gedurende het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen.

Uw plan vrijblijvend bespreken?

Bel ons op 0135159331 of mail ons op info@fdarchitecten.nl

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp van onze duurzame architect.

Vanuit Midden-Brabant werken onze architecten aan diverse projecten voor verschillende type klanten. Zo hebben wij verschillende nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en verduurzamingsprojecten van woningen mogen ontwerpen. Een voorbeeld van zo een project is het Nul op de Meter project Zuringhof in Tilburg.

Ook in de omgeving van Tilburg hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen, zoals bijvoorbeeld in Waalwijk, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen, Haaren, Kaatsheuvel, Dongen en Loon op Zand, . Verschillende woningen zijn door onze als architect geheel volhoudbaar circulair en biobased ontworpen. Denk daarbij aan wanden geïsoleerd met stro of rieten daken. Geheel biobased ontwerpen heeft onze voorkeur.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Tilburg.

Onze diensten: circulair advies en biobased ontwerp

Van biobased materiaal keuzes tot groene daken en gevels tot hemelwater afkoppeling zonder goten. Graag nemen we u mee in de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij u duurzame architectuur, bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor uw bouwproject.  Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Circulair en biobased bouwen met een duurzame architect in Brabant

FD architecten helpt u graag om uw volhoudbare plan circulair en biobased te realiseren met een duurzame architect. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen kantoor of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135159331 of kom langs bij ons op kantoor in De Moer.